CreativeGrounds Coworking space logo

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?!

WIE ZOEKEN WE?

Iemand die onze socials wil managen, events wil organiseren en mee wil draaien in deze ondernemende business. Hier word je een volwaardig lid van het team wat inhoudt dat we niet verwachten dat je koffie haalt en printjes maakt. Wat we wel van je verwachten?!

TO DO:

–  Het managen van onze socials; formats & posts bedenken, maken en inplannen
–  Events bedenken & organiseren; zoals inspirerende spreker-sessies, borrels, maar ook onze workation trips naar het buitenland (ibiza, mykonos, st tropez of..?)
–  Verantwoording over de community; samen met onze head of operations word je verantwoordelijk voor de ondernemers hier

WAT KRIJG JE?

Naast een plek waar je heel veel kan leren, een hele fijne community. Een stagevergoeding van €350 en elke dag lekkere lunch

WIE ZIJN WIJ?

Creativegrounds is meer dan een plek om met je laptop te zitten en goede koffie te drinken. In onze co-working space vind je waanzinnig interessante collega’s. Ieder met verschillende ervaringen en ambities, maar allemaal met hetzelfde hart voor ondernemen. En dat maakt ons anders dan anoniemere co-working spaces. We organiseren worktrips naar het buitenland, events in Nederland, spreker sessies op de co-working space en andere sociale get togethers die niks met werk te maken hebben maar alles met netwerken en vooral gezelligheid (denk aan diners, borrels, docu avonden, game nights en meer)

Wil jij stage lopen hier?
Solliciteer dan nu

Follow Us

Emmalaan 7-9, 1075 AT Amsterdam
+31 6 13 09 60 80
hello@creativegrounds.com