CreativeGrounds Coworking space logo

Ons verhaal

CreativeGrounds is de plek waar je als ondernemer geïnspireerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Waar nieuwe ambities ontstaan en bestaande dromen werkelijkheid worden.

CreativeGrounds is
een community

Dit is meer dan een plek om met je laptop te zitten en goede koffie te drinken. In onze co-working space vind je waanzinnig interessante collega’s. Ieder met verschillende ervaringen en ambities, maar allemaal met hetzelfde hart voor ondernemen. En dat maakt ons anders dan anoniemere co-working spaces: een fijne plek om je thuis te voelen als ondernemer, ook als het even niet over werk gaat.

“Zelfs in een belhok inspireren
members elkaar met hun
creatieve uitspraken”
– member

Een plek om te
connecten

Bij CreativeGrounds draait het om connecten. Allereerst met je eigen ideeën en creativiteit. Kom een boek lezen, kijk een docu, klieder wat in het Atelier. Brainstorm met de gedreven mensen om je heen en ontdek waardevolle samenwerkingen. Bespreek strategieën of weekendplannen tijdens de lunch en druppel aan het eind van de dag allemaal naar beneden voor een welverdiend wijntje in de tuin.

“CreativeGrounds voelt niet als een
werkplek, maar als een plek waar ik
thuis kom. Maar dan met een veel
lekkerdere lunch”
– member

Een pand dat
creativiteit ademt

Creativiteit is geen futiliteit. Uit alle onderzoeken blijkt dat creativiteit onmisbaar is in het oplossen van business vraagstukken. Daarom faciliteert ons hele pand verschillende creatieve ruimtes die aansluiten op jouw gemoedstoestand, die je inspireren en aanzetten tot het benutten van jouw volledige potentie. Jij doet nog steeds het zware werk, maar wij zorgen voor de perfecte omgeving. En de BBQ.

“Bij CreativeGrounds loop je
niet gewoon door de gang.”
– member

De 3 principes
van creativiteit

1.
Onderdompelen

Je creativiteit wordt aangewakkerd wanneer je nieuwe dingen ziet en leert. De inzichten die je daarmee opdoet, zorgen ervoor dat je kan innoveren. Daarom is geen van onze ruimtes hetzelfde, en prikkelt elke kamer je zintuigen met nieuwe kleuren, materialen en doeleinden.

De 3 principes
van creativiteit

2.
Spelen en uitproberen

Zodra we ouder worden stoppen we met spelen en dingen uitproberen omdat we bang zijn om te falen. Repeat after us: falen is niet erg. Onze co-working space moedigt je juist aan om te spelen. Als geen ander snappen we dat je vaak risico’s neemt, en er meer van leert als het niet gaat zoals verwacht.

De 3 principes
van creativiteit

3.
Afwisselende mindsets

Succesvol worden betekent nieuwe, frisse ideeën bedenken en je daaraan vasthouden. Je omgeving afwisselen van creatief, naar relaxen, naar concentratie en focus helpt je die ideeën uit te voeren. Hier komen ons pand en community samen. Van creatieve brainstorm tot meditatieruimte, en van ontspannen tot gezelligheid, we geven je brein én je onderbewustzijn voldoende ruimte voor succes.

Wil je deel uitmaken van
onze creatieve club?

Follow Us

Emmalaan 7-9, 1075 AT Amsterdam
+31 6 13 09 60 80
hello@creativegrounds.com